Despre

Deputat ales din partea Partidului Național Liberal în cadrul circumscriptiei nr 14 Constanta, secretar al Comisiei de Mediu și Echilibru Ecologic din Camera Deputaţilor. Nu mă întrebaţi „de ce politică?”..eram prea tânăr – am intrat în PNL in 1995, la varsta de doar 14 ani – ca să știu de ce și în același timp prea tânăr ca să nu fie o opțiune făcută cu sufletul și cam pentru toată viața. Îți pot însă spune ce am înțeles din politică, după un număr de ani după care unii se consideră „seniori”:

1. Nu ai ce căuta si nu vei rezista dacă nu ai un set de valori și principii în care să crezi indiferent ce. Se spune ca în Romania politica a ajuns total străină de ideologie… nu ştiu cum e asta, poate pentru ca mi-am câștigat mereu funcțiile și în același partid, nu le-am cumpărat;
2. În politică, deși nu pare, individul, de unul singur este zero. Ori înveți să lucrezi în echipă, ori nu exiști. Desigur, rolul tău depinde mult și de înzestrările personale, însă forța o dobândești în echipă.
3. Scopul final şi absolut legitim în politică e să reușești să lași ceva pozitiv în urma ta, pentru comunitatea din care faci parte și să rămâi în memoria oamenilor pentru asta.

Ce mi-aș dori de la.politica din România? Să înceapă să semene mai mult cu rugby-ul decât cu fotbalul: mai curând un joc de golani practicat de gentlemani, decât un sport de gentlemani practicat de golani.