BOGDAN BOLA

Mă aflu la primul mandat de deputat de Constanța, sunt licențiat în drept și avocat de profesie, iar pasiunile mele enumeră istoria, pescuitul și muzica.

Până recent, am fost membru al Partidului Național Liberal în care m-am înscris la vârsta de 14 ani, având carnet de membru încă din 1995, fiind o opțiune făcută cu sufletul căreia i-am rămas fidel la bine și la greu. Cu toate acestea, în luna octombrie a anului 2021, cu o mare greutate și imens regret, am demisionat din PNL întrucât deciziile luate în cascadă de noua conducere a partidului în vremuri de criză și pandemie, cu o alianță cu PSD pe care nu o pot susține. în timp ce țara era administrată de un guvern interimar au fost de neînțeles.

Pentru mine, politica nu a fost niciodată un scop în sine, eu fiind interesat să contribui în mod real la luarea deciziilor care să producă schimbări pozitive în comunitate și am înțeles că orice funcție nu este mai mult decât un instrument pe care îl poți folosi pentru a obține rezultate pentru comunitate.

În trecut, am avut un mandat de consilier județean în cadrul Consiliului Județean Constanța în perioada 2016-2020 și am deținut funcția de director al Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral Constanța în perioada februarie 2020- ianuarie 2021 și am deținut mai multe funcții de ordin politic în Partidul Național Liberal.

Am fost secretarul Comisiei pentru Mediu și Echilibru Ecologic până în martie 2023 atunci când USL 2.0 a cerut schimbarea mea, apoi abuzul complet a fost în iunie 2023 când am fost eliminat complet din această comisie deoarece nu am fost de acord cu scoaterea jandarmilor din dispozitivul de asigurare a pazei pădurilor. Sunt din iunie 2023 membru al Comisiei pentru Cercetarea Abuzurilor, Corupției și pentru Petiții.

Împreună cu echipa mea și susținătorii Forței Dreptei, ne-am angajat să facem o schimbare reală în comunitatea noastră. Suntem dedicați promovării valorilor liberale și a principiilor fundamentale care definesc dreapta politică. Ne dorim să construim un viitor mai prosper, mai sigur și mai echitabil pentru toți locuitorii Constanței.

Proiectele noastre se concentrează pe diverse domenii, cum ar fi dezvoltarea protecția mediului, promovarea culturii și a tradițiilor locale, economică sustenabilă, precum și asigurarea unei educații de calitate pentru tineri. Împreună cu echipa noastră de specialiști, ne străduim să găsim soluții inovatoare și să implementăm politici eficiente, care să răspundă nevoilor și aspirațiilor comunității noastre.

În acest sens, invităm oamenii din Constanța să se alăture proiectelor noastre și să-și aducă contribuția la schimbarea pe care o dorim să o realizăm. Fie că sunteți interesați să vă implicați activ în campaniile noastre, să oferiți idei și sugestii sau să susțineți financiar inițiativele noastre, fiecare ajutor contează și face diferența.

Pentru a vă implica și a fi la curent cu ultimele noutăți și evenimente, vă invit să ne urmăriți pe site-ul nostru și pe rețelele de socializare. Vă încurajăm să ne contactați pentru orice întrebări sau sugestii pe care le aveți.

Haideți să lucrăm împreună pentru un viitor mai bun pentru Constanța! Alăturați-vă proiectelor noastre și să construim împreună o comunitate mai puternică și mai prosperă!

Cu sinceritate,

Bogdan Bola și Forța Dreptei Constanța